Puurbouwen staat voor eenvoudige, slimme en praktische ontwerpen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van een ontwerp voor nieuwbouw, verbouw- en aanbouwen. Het indienen van de omgevingsvergunning, de aannemersselectie en ook directievoering behoren allemaal tot onze werkzaamheden.

Ons doel is de ideale ruimte voor u te ontwerpen. Wij nemen bij ons ontwerp uw wensen en eisen altijd als uitgangspunt. Onze kracht zit hem in het aanbieden van slimme oplossingen of een verrassende indeling, gebruik van een onverwacht materiaal of mooi detail. Zonder dat u uw eigen stempel op uw project dreigt te verliezen.

Puurbouwen is opgericht door Elisabeth Schaafsma. Puurbouwen kent vele samenwerking verbanden. Zo werkt zij onder andere graag samen met Milko van Meel van MCM Studio en Sanne Boks van Lighthouse Living.

Ons kantoor bevindt zich aan het Robert Koch Plantsoen 19, 1077 GG Amsterdam. We zijn te bereiken op: 0616476901 of stuur een mail naar: info@puurbouwen.nl

Ing. Elisabeth Schaafsma, geboren 1975 te Londen, studeerde bouwkunde aan de HTS in Amsterdam. Na een aantal jaren gewerkt te hebben aan grootschalige projecten bij gevestigde bureaus zoals architectenbureau Dam & Partners, UN Studio en Baneke, Van der Hoeven architecten is zij in 2010 voor haarzelf begonnen.