9 juni 2015: Geboren!

Zusje of broertje? In ieder geval heeft dit beetje saaie woonhuis in Nes aan de Amstel er een kleintje bij gekregen. Althans het lijkt een kleintje, maar de aanbouw die dezelfde helling als het bestaande dak heeft is wel 15m lang en bijna 5m hoog. En omdat we in het mooie polderlandschap zitten wordt het als een stoere schuur met zwarte houten geveldelen en zwarte golfplaten op het dak gematerialiseerd. Zo liften we het woonhuis naar een heel andere niveau. Dat alles wordt pas duidelijk als alles af is uiteraard.

Nu is de aanbouw in volle gang en met het houten skelet is de vorm al duidelijk zichtbaar. Heel gaaf om onze tekeningen tot leven te zien komen in een rap tempo. We kunnen niet wachten tot de eindmaterialen erop komen. Leuke samenwerking met architect Robin Kerssens en Bouwbedrijf de Redder.

aanbouw_nes1 aanbouw_nes2 aanbouw_nes3 aanbouw_nes4 aanbouw_nes5 aanbouw_nes6 /Users/elisabeth/Documents/Bedrijf/website/website 2/Nes/so7.dwg/users/elisabeth/dropbox/aanbouw_nes ad amstel/dwg/uitv/xrefs/gv /Users/elisabeth/Documents/Bedrijf/website/website 2/Nes/so7.dwg