Verbouwing en renovatie Haarlem

Als je de ‘before’ picture ziet, denk je wel 2x na voordat je aan deze verbouwingsklus begint… Maar dit gezin in Haarlem zag een kans. Een kans om een huis helemaal naar eigen smaak in te delen en in te richten. Dus na flink wat varianten bij elke verdieping geschetst te hebben, waren we eruit. Er komt een uitbouw met een flink daklicht, daar komt de grote eettafel met de woonkeuken centraal in de ruimte. De haard plaatsen we op zo’n 80cm hoogte zodat die ook vanaf de bar goed te zien is. De knusse woonkamer komt aan de voorzijde. De eerste verdieping is voor de kinderen en de zolder wordt volledig van de ouders. Met alles erop en eraan, dus een walk-in-closet en een eigen badkamer, een flinke dakkapel aan de achterzijde voor nog meer zicht op het groen en het water aan de achterzijde. En de voorkamer op zolder laten we helemaal open om lekker te kunnen werken of je af te kunnen zonderen. En na flink wat geduld en met name heel wat vakmanschap is een heerlijk ruim en licht familiehuis ontstaan.