Over ons

Puurbouwen staat voor eenvoudige, slimme en praktische ontwerpen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van een ontwerp voor nieuwbouw, aanbouwen en interieurs. Het indienen van de omgevingsvergunning, de aannemersselectie en ook directievoering behoren allemaal tot onze werkzaamheden.

Ons doel is een betere ruimte voor u te ontwerpen, die bij u past. Wij nemen bij ons ontwerp uw wensen en eisen dan ook altijd als uitgangspunt. Onze kracht zit hem in het aanbieden van een slimmere oplossing of een verrassende indeling, of gebruik van een onverwacht materiaal of mooi detail. Zonder dat u uw eigen stempel op uw project dreigt te verliezen.

Puurbouwen is opgericht door Elisabeth Schaafsma. Samen met Milko werkt zij aan professionele en persoonlijke ontwerpen.

Ons kantoor bevindt zich aan de Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam, ruimte 1.57. Ons KvKnummer : 52411036

We zijn te bereiken op: 0616476901 of stuur een mail naar:

info@puurbouwen.nl

 

elisabeth-schaafsma2   Ing. Elisabeth Schaafsma, geboren 1975 te Londen, studeerde bouwkunde aan de HTS in Amsterdam. Na een aantal jaren gewerkt te hebben aan grootschalige projecten bij gevestigde bureaus zoals architectenbureau Dam & Partners, UN Studio en Baneke, Van der Hoeven architecten is zij in 2010 voor haarzelf begonnen.
elisabeth-schaafsma2   Ing. Milko van Meel. Milko is bouwkundig ontwerper en ontwerpt met oog voor detail. Milko en Elisabeth kennen elkaar van Dam & Partners.
Sanne Boks   Ir. Sanne Boks van Boksarchitectuur. Begin 2011 is Elisabeth een samenwerking aangegaan Sanne Boks. Op persoonlijk en professioneel vlak vullen ze elkaar goed aan. Vanuit verschillende disciplines, Elisabeth als bouwkundige en Sanne als architect, bekijken ze projecten op hun eigen manier en komen ze tot een vollediger product.
Samen werken ze vanuit www.purearchitecture.nl.

Geef een reactie