Puurbouwen | Knap staaltje: Haarlem, update 1
1495
post-template-default,single,single-post,postid-1495,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Knap staaltje: Haarlem, update 1

Als je een open ruimte wil, wil je ook geen kolom of balk in het zicht. Zo vaak kom ik het tegen en telkens vind ik het zonde. Je zult maar je indeling een keer willen wijzigingen, staat er zo’n ding midden in je keukeneiland… Het is een kwestie van iets dieper in de buidel tasten voor wat extra staal en een goede constructeur erbij halen voor de berekeningen . Meer is het eigenlijk niet.

In deze fase zijn we dan ook beland in het woonhuis in Haarlem. De ruwbouwfase. Alles is nu gesloopt en het staal is aangebracht om de open ruimtes te creëren. Nu wordt het opbouwen. Het verschil straks tussen ‘before’ en ‘after’ wordt echt zo enorm!

foto 8 foto 7

SaveSave